« 6TH POPE Home | Email msg. | Reply to msg. | Post new | Board info. Previous | Home | Next

Re: Kamala Harris guarantees Biden’s ‘Build Back Better’ spend-a-palooza is ‘specifically designed’ to bring down inflation 

By: ribit in 6TH POPE | Recommend this post (1)
Fri, 12 Nov 21 11:27 PM | 17 view(s)
Boardmark this board | 6th Edition Pope Board
Msg. 26561 of 52843
(This msg. is a reply to 26555 by Beldin)

Jump:
Jump to board:
Jump to msg. #

...nevertheless the msm keeps reporting the same thing just as if Moses came down off the mountain with it carved into stone tablets.

...when we redo the constitituion we gonna have to put something in there about the first amendment not being a license to tell a bald faced lie for political or monetary gain.




Avatar

Liberals are like a "Slinky". Totally useless, but somehow ya can't help but smile when you see one tumble down a flight of stairs!




» You can also:
- - - - -
The above is a reply to the following message:
Kamala Harris guarantees Biden’s ‘Build Back Better’ spend-a-palooza is ‘specifically designed’ to bring down inflation
By: Beldin
in 6TH POPE
Fri, 12 Nov 21 9:23 PM
Msg. 26555 of 52843

In between sessions with her heels pointed up at the ceiling, Kamala ala Bimbo decided to take some time out to impart libtard "wisdom" ... 

http://twitchy.com/dougp-3137/2021/11/12/kamala-harris-guarantees-bidens-build-back-better-spend-a-palooza-is-specifically-designed-to-bring-down-inflation/

Vice President Kamala Harris has some more bridges in Brooklyn to sell Americans, this time in the form of explaining that spending a whole lot of money won’t cost anything:

Charlie Spiering ~ Kamala Harris on $1.75 Trillion Build Back Better bill: "I think it's important to also stress that it's not going to cost anything for the American taxpayer."

Also, Biden’s Build Back Better agenda is “specifically designed” to bring down inflation:

Tom Elliott ~ On the Biden inflation crisis, @VP Harris says the Build Back Better bill was "specifically designed" to reverse inflation.

"It's also important to stress that it’s not going to cost anything for the American taxpayer."
http://twitter.com/i/status/1459159511994933248

The emissions from all this administration’s gaslighting should be capped in the name of halting climate change.

Rogue Penguin ~
Uploaded Image

Whispers of Dementia ~ How ever did Kamala achieve record-low credibility? 😂

Harris is currently enjoying a 28-percent approval, according to a recent USA Today poll.

Uploaded Image

BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... wheeze! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... gasp! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ... snort! ... BWHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! 


« 6TH POPE Home | Email msg. | Reply to msg. | Post new | Board info. Previous | Home | Next